Gratis verzending vanaf € 75,-
Betaalbare prijzen
Binnen 1 - 3 werkdagen geleverd
De vetste festival styles!

Verzenden & retourneren

 

 

Verzenden

Wij begrijpen als geen ander dat jij jouw bestelling graag zo snel mogelijk in huis hebt. Wij streven ernaar om jouw bestelling dezelfde dag te verzenden. Soms kan het in geval van drukte of nationale feestdagen iets langer duren dan dat je van ons gewend bent. Heb je na drie werkdagen nog niets ontvangen? Neem dan contact met ons op!

Kosten

De standaard verzendkosten bedragen € 3,95 voor Nederlandse verzendingen. Wanneer je boven een bedrag van €75,- bestelt, nemen wij de verzendkosten voor onze rekening (dit geldt voor Nederland en België) en wordt het pakket dus gratis naar jou opgestuurd.

Voor onze Belgische klanten bedragen de verzendkosten € 5,95.

Orderbevestiging
Wanneer je jouw bestelling plaatst, ontvang je van ons een orderbevestiging. Hierin kun je een overzicht zien van de door jouw bestelde items. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen? Wellicht dat de orderbevestiging dan in je ''ongewenste e-mail'' terecht is gekomen. Zodra jouw pakketje wordt gescand in het sorteercentrum van PostNL, stuurt onze koerier een e-mail met hierin jouw track and trace code.

 

Retourneren

Jammer dat het item niet helemaal is wat je in gedachten had! Je kunt bij ons binnen 14 dagen jouw bestelling (gedeeltelijk) retour sturen. Dit kun je eenvoudig doen door jouw pakket te retourneren, op eigen kosten, naar:
Ons retouradres:

Outback Fashion
Molweg 8
3784 VC Terschuur

 

Ons adres kun je uiteraard ook vinden op het bijgevoegde retourformulier! Het aankoopbedrag zullen wij binnen 10 kalenderdagen na ontvangst van het retour terugstorten op jouw rekening.

 

Overige retourvoorwaarden

  •  wij kunnen het retour niet accepteren wanneer het product beschadigd en/ of gedragen is
  •  wij kunnen het retour niet accepteren wanneer de hangtags van de producten af zijn
  •  lingerie, badkleding kunnen i.v.m. hygiëne alleen worden geretourneerd indien de verpakking nog intact is en de hygiënestrip niet verwijderd is
  •  sieraden kunnen i.v.m. hygiëne niet worden geretourneerd.

 

Retourneren voor onze Belgische klanten 

Voor het retourneren vanuit België volg je de volgende stappen:
Vul het bijgevoegde retourformulier in zijn volledigheid in en voeg deze toe aan jouw retourzending, anders zijn wij niet in staat deze juist te verwerken. 

Vervolgens stuur je een mail naar [email protected] onder vermelding van jouw ordernummer en zullen wij deze beantwoorden met een retouretiket die jij over het oude adres heen kan plakken op het pakket. De kosten voor deze retourzending worden bij het verwerken van jouw retourzending in mindering gebracht op de terugbetaling. Bewaar een kopie van het retouretiket ter referentie. Zonder bewijs van retourzending worden zoekgeraakte retouren niet terugbetaald.

 

voor de webshop. Natuurlijk hopen wij dat je erg tevreden bent met de items.

 

Ruilen

Item(s) gekocht, maar toch niet helemaal de juiste maat? Geen probleem! Je kunt op het bijgevoegde retourformulier vermelden welk artikel je wilt ruilen en voor welke maat. Indien voorradig zullen wij jou kosteloos de juiste maat toesturen. Mocht het item niet meer voorradig zijn in de gewenste maat, zullen wij direct het bedrag van dat item aan je uitbetalen. Je ontvangt hiervan automatisch bericht.          

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf € 75,-
Betaalbare prijzen
Binnen 1 - 3 werkdagen geleverd
De vetste festival styles!